Ψωμί, βουτήματα γλυκά, γεύματα, καφές και ροφήματα αποτελούν μονάχα ένα μικρό μέρος από την τεράστια ποικιλία αρτοπαρασκευασμάτων που μπορείτε να γευτείτε στα καταστήματα Εnzyme.
Τα 2 καταστήματα που μπορείτε να επισκεφτείτε στην πόλη της Κορίνθου καθώς και το κατάστημα του Βραχατίου παντρεύουν σε ένα ευχάριστο και σύγχρονο περιβάλλον γλυκιές και αλμυρές γεύσεις του χτες και του σήμερα… Παρασκευάζουμε και σας προσφέρουμε καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία από περίπου 30 διαφορετικά είδη ψωμιού και λοιπών αρτοπαρασκευασμάτων για κάθε προτίμηση. Επιπλέον σε εμάς μπορείτε να βρείτε μια εξίσου μεγάλη ποικιλία γλυκών προτάσεων για κάθε απλή ή πιο ιδιαίτερη περίσταση.

Ελάτε να ξεκινήσουμε μαζί την ημέρα μας με ένα πλούσιο και γευστικό πρωινό συνοδευόμενο από τον καφέ ή το ρόφημα που εσείς προτιμάτε.
Και επειδή μέσα στην ημέρα η ανάγκη για ένα πρόγευμα πάντα υπάρχει επιλέξτε από την τεράστια γκάμα σνακ, σφολιατοειδών προϊόντων καθώς και γευστικών σάντουιτς που θα σας γεμίσουν ενέργεια μέχρι το κανονικό σας γεύμα.
Σας περιμένουμε στα καταστήματά μας, για να δοκιμάσετε τα εκλεπτυσμένα πιάτα που δημιουργούμε καθημερινά με τις καλύτερες πρώτες ύλες συντροφεύοντας τα με το κρασί της αρεσκείας σας.

Είμαστε στην διάθεσή σας για να συντροφεύσουμε με τις καλύτερες γεύσεις και προτάσεις την κάθε σας μέρα …